Gluteeniton maustekakku, (itsetehty)

Tavallisella kuivakakun ohjeella.

Rasvat ja sokeri sekaisin, munat perään ja lopuksi kuivat aineet.

Jotta kakku on gluteeniton, vuoka on voideltava hyvin ja sen voi jauhottaa esim.

gluteenittomalla jauhoseoksella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 80 % laktoositon 40g282kcal0.3g0g31.8g0g
Neilikka, annos 4g0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.8g2.5kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.6g2.3kcal0g0.5g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.6g6.4kcal0g1.6g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 34g113kcal0g27.6g0g0.5g
Sokeri 34g139kcal0g34.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 27g38kcal3.3g0.1g2.7g0g
Leivinjauhe 1.6g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana280g1175kcal7.6g130.8g69.2g1.4g
Valittu annoskoko140g588kcal3.8g65.4g34.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna70g294kcal1.9g32.7g17.3g0.4g
Arvot/100g100g420kcal2.7g46.7g24.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=72094