Pastaohukaiset

Laita ainekset tehosekoittimeen tai yleiskoneeseen ja sekoita pehmeäksi.

Peitä ohukaispannun tai pienen paistinpannun pohja öljyllä.

Kun pannu on tarpeeksi kuuma sihistäkseen, ja kun tiputat sille tipan vettä, kaada noin kolme ruokalusikallista ohukaistaikinaa pannulle.

Kääntele paistinpannua levittääksesi taikinan tasaisesti; ohukaisten on tarkoitus olla ohuita.

Ruskista kevyesti molemmin puolin (noin minuutti puolta kohden).

Pinoa ohukaiset lautaselle leivinpaperipalasten väliin kunnes kaikki on paistettu.

Ohukaiset ovat hauraita, joten käsittele niitä varoen.

Jos haluat, voit valmistaa ne päivää ennen tarjoilua ja säilyttää viileässä eroteltuna toisistaan leivinpaperipalasilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijajauho rasvainen 21g97kcal7.1g4.9g4.9g2.5g
Vesi52g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)62g78kcal6.8g0.2g5.6g0g
Oliiviöljy 5.6g49kcal0g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana280g448kcal27.8g10.2g32.2g5g
Valittu annoskoko140g224kcal13.9g5.1g16.1g2.5g
Annoskoko puolitettuna70g112kcal7g2.6g8.1g1.3g
Arvot/100g100g160kcal9.9g3.6g11.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150288