Pähkinä-rusinaraakasuklaa

Sulata kaakaovoi ja kookosrasva vesihauteessa.

Lisää muut aineet ja anna maustua 10-20 min.
Annostele esim.

jääpalamuotteihin tai laakeaan astiaan ja jäähdytä pakastimessa tai jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 10 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaovoi, raaka (Dyw), annos 100g19g166kcal0g0g18.8g0g
Kookosrasva 100 % 39g346kcal0.3g0g38.9g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton18g58kcal4.2g1.9g3.8g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g22g48kcal1g10.6g0.2g8.7g
Manteli 14g89kcal3.5g1g7.8g1g
Saksanpähkinä 5.1g34kcal0.7g0.2g3.3g0.8g
Hasselpähkinä 3.6g23kcal0.5g0.1g2.2g0.6g
Rusina 20g57kcal0.5g11.7g0.1g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana280g1641kcal21.4g51g150.2g26g
Valittu annoskoko140g820kcal10.7g25.5g75.1g13g
Annoskoko puolitettuna70g410kcal5.4g12.8g37.6g6.5g
Arvot/100g100g586kcal7.6g18.2g53.6g9.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226201