Kantarellichilikana

Paista erillisellä pannulla pienessä määrässä margariinia kantarellit kunnes niistä on neste melkein kokonaan hävinnyt.

Samaan aikaan paista kanat.

Lisää sipuli, maissi, chili sekä ruokakerma ja pavut chilikastikkeineen.

Lisää mukaan kantarellit ja anna hautua pienellä lämmöllä noin kymmenisen minuuttia.

huomio: pavut on papuja chilikastikkeessa, ja kana on kanaa valkosipulikuorrutettuna.

Lisukkeet mainittu nyt erikseen..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Daduw
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)0g0kcal0g0g0g0g
Kantarelli 22g3.8kcal0.4g0.1g0.1g0.4g
Chili paprika punainen7.9g3.2kcal0.2g0.7g0g0g
Maissi jyvät 17g25kcal0.5g4.4g0.4g0.6g
Fetajuusto, Milbona8.8g25kcal1.8g0g1.9g0g
Papu, punainen (Kidney Bean (Campbell´s), annos 100g26g20kcal1.4g4.6g0.1g1.2g
Kana 26g50kcal5.3g0g3.2g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Kevätsipuli espanja (Ica), annos 100g18g5.3kcal0.4g1.2g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0.5g2.8kcal0g0g0.3g0g
Chilikastike, Felix13g13kcal0.3g2.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana280g295kcal20.6g27.6g12g4.4g
Valittu annoskoko140g147kcal10.3g13.8g6g2.2g
Annoskoko puolitettuna70g74kcal5.2g6.9g3g1.1g
Arvot/100g100g105kcal7.4g9.9g4.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244361