Maa-artisokkalaatikko

Kuori sileämmät maa-artisokat ja keitä ne vedessä.

Keitä epätasaisemmat maa-artisokat kuorineen ja kuori ne keitettyinä.

Kypsymisaika on 5-15 minuuttia.

Soseuta kypsät maa-artisokat esimerkiksi monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon mausteet, munat ja ranskankerma.

Sekoita tasaiseksi.

Kaada voideltuun uunivuokaan ja paista 175 asteessa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 56g25kcal0.3g4.6g0.1g2.2g
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g16g4.9kcal0.2g0.6g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 44g122kcal0.9g1.3g12.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana280g372kcal8.8g13.2g29.8g4.4g
Valittu annoskoko140g186kcal4.4g6.6g14.9g2.2g
Annoskoko puolitettuna70g93kcal2.2g3.3g7.5g1.1g
Arvot/100g100g133kcal3.1g4.7g10.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256957