UUNIMAKKARA JA OMENAISET KASVIKSET

1. Kuori ja lohko perunat ja sipulit.

Kuori porkkanat, halkaise ja paloittele.

2. Levitä kasvikset uunivuokaan.

Lisää öljy ja mausteet.

Sekoita.

Kypsennä uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.

3.Kuori ja paloittele makkara.

Pese omenat hyvin, poista siemenkodat ja leikkaa lohkoiksi.

4. Lisää makkarat, omenat ja tomaatit vuokaan.

Jatka kypsentämistä vielä noin 15 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä ja makkarat saaneet väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Muumimamma56
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punainen lenkki, Atria, 12538g87kcal3.3g2.6g7.2g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 43g33kcal0.8g6.7g0.1g0.4g
Porkkana 10g3.3kcal0.1g0.6g0g0.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g15g2.9kcal0.1g0.6g0g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Oliiviöljy annos (Primadonna), annos 10g9g77kcal0g0g8.6g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0.1kcal0g0g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 19g7.5kcal0g1.6g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana280g425kcal8.8g24.8g31.8g3g
Valittu annoskoko140g213kcal4.4g12.4g15.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna70g106kcal2.2g6.2g8g0.8g
Arvot/100g100g152kcal3.1g8.9g11.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299236