Kaalikeitto by Minde

500 g kaalia
5 porkkanaa (n. 250 g)
1/2 sipuli
1 rkl oliiviöljyä
0,5 l vettä
1 lihaliemikuutio
suolaa
rouhittua mustapippuria

Leikkaa kaali ja porkkanat pieniksi, lisää ne kattilaan veden kanssa.

Lisää joukkoon myös lihaliemikuutio.

Pilko sipuli ja ruskista se jauhelihan kanssa oliiviöljyssä.

Mausta jauheliha suolalla ja pippurilla.

Lisää jauheliha-sipuliseos keittoon.

Anna hautua miedolla lämmöllä kunnes kaali ja porkkanat ovat pehmenneet (n. 30 min.)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali39g8.2kcal0.5g1.3g0.1g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g20g5.5kcal0.1g1.2g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen31g43kcal5.9g0g2.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 39g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g7.8g7kcal0.2g0.3g0.5g0.1g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana280g149kcal13.4g6g7.8g2.8g
Valittu annoskoko140g75kcal6.7g3g3.9g1.4g
Annoskoko puolitettuna70g37kcal3.4g1.5g2g0.7g
Arvot/100g100g53kcal4.8g2.1g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=439404