Kaura-tattarinäkkäri

Sekoita kuivat aineet, paitsi fiber husk, keskenään.

Lisää kuumennettu vesi, johon voi on sulatettu sekaan.

Lisää vikana fiber husk, sekoita nopeasti.

Kaada pellille leivinpaperille ja levitä ohueksi levyksi lusikalla vielä nopeammin.

Paista 175 ensin n. ½h.
Jaa 12:een osaan pizzaleikkurilla ja jatka paistamista vielä vartin verran.

Anna jäähtyä, erota palaset toisistaan ja säilytä avonaisessa korissa.

Näin loppu kosteus pääsee haihtumaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g17g102kcal3.2g0.8g9.2g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale5g3kcal0.5g0.3g0g3.7g
Tattarijauho, Myllynparas12g40kcal1.5g7.9g0.2g0.6g
Kauralese, luomu (Myllärin luomu), annos 20g8.4g30kcal1.4g3.9g0.6g1.3g
Leivinjauhe 1.7g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)3.3g0.3kcal0.1g0g0g2.8g
Vesi84g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g9g69kcal0.1g0.1g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana280g494kcal13.8g27.2g35g16.8g
Valittu annoskoko140g247kcal6.9g13.6g17.5g8.4g
Annoskoko puolitettuna70g124kcal3.5g6.8g8.8g4.2g
Arvot/100g100g177kcal4.9g9.7g12.5g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456365