Pakkiksen pastavuoka

Paista jauhelihat ja sipulit.

Mausta.

Keitä makaronit suolavedessä.

Lämmitä 8 dl vettä ja sulata siihen hell-levite.

Yhdistä kaikki voideltuun vuokaan ja ripottele päälle juustoraastetta.

Pasta 175 asteessa, kunnes juusto on sulanut.

NIIN HYVÄÄ!!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour HELL tuorejuusto 14%, annos 10g14g26kcal1.1g0.6g2g0g
Vesi, vesijohtovesi 57g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)8.6g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Makaroni, tumma, Myllyn Paras29g101kcal3.9g18.9g0.8g1.7g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g0.7g4.7kcal0g0g0.5g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 29g65kcal5.4g0g4.8g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu2.1g5.6kcal0.7g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana280g408kcal22.4g39.8g16.8g3.6g
Valittu annoskoko140g204kcal11.2g19.9g8.4g1.8g
Annoskoko puolitettuna70g102kcal5.6g10g4.2g0.9g
Arvot/100g100g146kcal8g14.2g6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82978