Vispipuuro sukriksella

Keitä puolukoita vedessä, kunnes muuttuvat vaaleiksi.

Kuoria ei poisteta.

Makeuta lisäämällä Sukrista n. 1,5 - 2 dl oman maun mukaan.

Samalla lisätään mannaryynit.

Keitä hiljaisella tai hauduta n. 10 min., jäähdytä puuro kylmässä vesihauteessa välillä vatkaamalla.

Jäähtynyt puuro vaahdotetaan käsivatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mannasuurimo 16g52kcal1.7g10.4g0.2g0.6g
Vesi112g0kcal0g0g0g0g
Puolukka 11g4.4kcal0g0.8g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana280g112kcal3.4g22.4g0.6g1.8g
Valittu annoskoko140g56kcal1.7g11.2g0.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna70g28kcal0.9g5.6g0.2g0.5g
Arvot/100g100g40kcal1.2g8g0.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=174967