Rahkapizza

Tee pohja ja laita vuokaan.

Esikypsytä noin. 20 minuuttia.

Levitä pyree ja täytteet.

Tee raejuustosta ja munanvalkuaisesta sauvasekoittimella tasainen juustokastike.

Mausta suolalla.

Paista 200 asteisessa uunissa

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1283 grammaa

Miremi

Miremi sanoi...

Tee pohja ja laita vuokaan. Esikypsytä noin. 20 minuuttia. \r\nLevitä pyree ja täytteet. \r\nTee raejuustosta ja munanvalkuaisesta sauvasekoittimella tasainen juustokastike. Mausta suolalla. \r\nPaista 200 asteisessa uunissa.

lauantai 08.02.2014 klo 15:18

AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki27g15kcal2.3g1.4g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu7.4g9kcal0.8g0g0.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.1g24kcal0.7g5g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.5g1kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g7.7g5.7kcal0.3g1g0g0g
Kinkkusuikaleet, korpela [250g]27g30kcal4g0.3g1.4g0g
Ananas, omassa liemessään 33g17kcal0.2g3.7g0g0.5g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 7.7g3.2kcal0.8g0g0g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki22g18kcal2.8g0.4g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana280g247kcal23.8g24g5.4g1.4g
Valittu annoskoko140g124kcal11.9g12g2.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna70g62kcal6g6g1.4g0.4g
Arvot/100g100g88kcal8.5g8.6g1.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=404507