Bolognesekastike

Ruskista jauheliha (rypsiöljyssä) ja mausta suolalla, mustapippurilla ja yrittimausteella.

Pilko joukkoon sipuli ja valkosipuli ja lisää purkillinen tomaattimurskaa.

Lisää lihaliemikuutio ja tarpeen mukaan vettä.

Anna kastikkeen hautua miedolla lämmöllä n. puoli tuntia.

Lisää vettä mikäli neste pääsee kiehumaan pois.

Nauti esim.

spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1123 grammaa

Tristan

Tinde2 sanoi...

Ei kai nyt rasvaa voi olla 64% tästä annoksesta ??

lauantai 18.04.2009 klo 22:53

Hispidus sanoi...

Jep, lisäisi luotettavuutta jos olisi edes sinnepäin. Tosin eihän sivujen ehdot luotettavuudesta mitään maininneetkaan.

tiistai 06.07.2010 klo 22:48

AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli, tuore, silputtu2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Tomaattimurska Eldorado50g10kcal0.6g1.7g0g0.7g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.5g3.7kcal0.2g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Rypsiöljy rainbow1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)63g143kcal11.9g0g10.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana281g363kcal26.4g6.2g25.6g2.2g
Valittu annoskoko140g182kcal13.2g3.1g12.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna70g91kcal6.6g1.6g6.4g0.6g
Arvot/100g100g129kcal9.4g2.2g9.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=37940