Parsasinihomejuustososekeitto

7-8 keskikokoista perunaa
400g parsaa
sinihomejuustoa

Kuori & keitä perunat, loppuvaiheessa lisää parsat.

Täytä vettä niin että parsat juuri peittyvät.

Nosta pois liedeltä, murenna juusto.

Anna jäähtyä jonkin verran, soseuta.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Reagan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 31g24kcal0.6g4.8g0.1g0.3g
Parsakaali (Pirkka)19g5.8kcal0.9g0.4g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sinihomejuusto, Pirkka 125g5.4g18kcal1.2g0g1.5g0g
Vesi78g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)6.9g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana281g100kcal5.6g11.2g3.4g0.8g
Valittu annoskoko141g50kcal2.8g5.6g1.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna70g25kcal1.4g2.8g0.9g0.2g
Arvot/100g100g35kcal2g4g1.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133056