Kanakeitto koipireisistä

Keitä kanankoipia noin tunti.

Lisää halutut mausteet ja perunat.

Heitä joukkoon herne-maissi-porkkanat hieman ennen kuin perunat ovat valmiita.

Lisää lopuksi ruokakerma.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Suiv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin koipireisi, perinteisesti marinoitu, Atria (1kpl)37g62kcal5.2g0.3g4.8g0g
Peruna, keskikokoinen 60g35g21kcal0.5g4.6g0g0.3g
Herne,maissi,porkkana (Pirkka), annos 200g7g4.9kcal0.2g0.8g0g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g8.8g11kcal0.3g0.3g0.9g0g
Vesi53g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana281g196kcal12.4g12g11.4g0.6g
Valittu annoskoko141g98kcal6.2g6g5.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna70g49kcal3.1g3g2.9g0.2g
Arvot/100g100g70kcal4.4g4.3g4.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150326