Pekonimunakas (ranskankerma)

Paista pekonit rapeaksi lman rasvaa, kippaa munakasmössö päälle.

Mausta pippurilla ja pizzamausteella, ripottele pinnalle juustoraaste ja anna sen sulaa ja koko hoidon kypsyä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g14g51kcal3.9g0.3g3.8g0g
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 46g66kcal5.8g0.1g4.8g0g
Pekonisuikale, 2x125g (Dulano), annos 125g35g90kcal6.3g1.1g6.7g0.2g
Ranskankerma Valio17g47kcal0.4g0.6g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana281g508kcal32.8g4.2g40g0.4g
Valittu annoskoko141g254kcal16.4g2.1g20g0.2g
Annoskoko puolitettuna70g127kcal8.2g1.1g10g0.1g
Arvot/100g100g181kcal11.7g1.5g14.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181357