Auran herkkusienikastike

Sienet pieniksi ja paistinpannulle parin desin vettä kanssa.

Paista kunnes vesi haihtunut.

(Vaihtoehtona jättää vesi pois ja paistaa rasvassa.

Maukkaampaa mutta kalorisempaa.) Kun kypsiä, mausta suolalla ja valkopippurilla, lisää kipparikerma ja huuhtele kermapurkki parilla desillä vettä, jonka kaadat joukkoon.

Sitten basilikasilppua reilu desi ja yksi tomaatti paloiteltuna kuutioiksi.

Hauduta hetki.

Jos haluat suurustaa, jauhoja ois voinut paistaa sienten ja rasvan kera, mut ne on aika turhia kaloreita siinä lisänä.

Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 375 grammaa

Tilkkutakki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni, tuore41g10kcal1g1.2g0g1.2g
Tomaatti 16g3.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g31g34kcal0.7g1.2g3.1g0g
Basilika, tuore 2.5g0.7kcal0.1g0g0g0g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana281g97kcal3.8g5.8g6.2g2.8g
Valittu annoskoko141g49kcal1.9g2.9g3.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna70g24kcal1g1.5g1.6g0.7g
Arvot/100g100g35kcal1.4g2.1g2.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182923