Kesäkurpitsa tomaatti vuoka

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatit ja laita vuokaan vuorotellen limittäin, mausta suolalla ja laita 200 asteiseen uuniin noin 30 minuuttia.

Ripottele päälle juusto raaste ja anna olla vielä hetki uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Gerdrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 78g14kcal0.4g2g0.3g0.5g
Tomaatti, tuore47g10kcal0.3g1.8g0.1g0.7g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa16g47kcal3.6g0g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana281g141kcal8.6g7.6g8g2.4g
Valittu annoskoko141g71kcal4.3g3.8g4g1.2g
Annoskoko puolitettuna70g35kcal2.2g1.9g2g0.6g
Arvot/100g100g50kcal3.1g2.7g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227480