Makaroonilaatikko

Keitä makaroonit lihaliemivedessä.

Paista jauheliha ja lisää joukkoon pannulle pilkottu sipuli.

Mausta jauheliha-sipuli-seos.

Voitele vuoka juoksevalla rasvaseoksella.

Pilko vielä 1 sipuli kohtalaisen isoiksi paloiksi.

Sekoita kulhossa jauheliha, sipulipalat sekä makaroonit ja kaada seos vuokaan.

Valmista kulhossa maito-kananmuna-seos ja mausta se. Kaada munamaito laatikkoon, ja varmista että se yltää pinnalle asti.

Paista uunissa 225-250 asteessa noin 40 min uunin keskiritilällä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Norenni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 32g103kcal8.6g0g7.7g0g
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g40g141kcal5.1g28g0.8g1.3g
Sipuli (kuorittu)8.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen40g13kcal1.3g2g0g0g
Kananmuna kuoreton 18g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.8g5.8kcal0g0g0.6g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.9g2.5kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana281g585kcal34.8g61.2g22.2g3g
Valittu annoskoko141g293kcal17.4g30.6g11.1g1.5g
Annoskoko puolitettuna70g146kcal8.7g15.3g5.6g0.8g
Arvot/100g100g208kcal12.4g21.7g7.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237518