Kevyt bolognese parsakaalilla

Kuullota sipuli ja lisää joukkoon jauheliha.

Ruskista kevyesti.

Kaada joukkoon tomaattimurska ja tomaattipyre ja lisää puolitoista tölkillistä vettä.

Anna kiehua.

Kiehauta parsakaalit kevyesti ja lisää kastikkeeseen.

Mausta suolalla, pippurilla, basilikalla ja oreganolla.

Lisää joukkoon valkosipulimurskaa oman maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%63g106kcal12.5g0g6.3g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Mutti paseerattu tomaatti14g4.5kcal0.2g0.6g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g11g8.1kcal0.5g1.4g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 39g14kcal1.8g0.8g0.1g1g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Oregano, kuivattu 0.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana281g305kcal30.2g7.2g16g3g
Valittu annoskoko141g153kcal15.1g3.6g8g1.5g
Annoskoko puolitettuna70g76kcal7.6g1.8g4g0.8g
Arvot/100g100g109kcal10.7g2.6g5.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373963