Lohihärnäys

Kuori ja silppua perunat ja sipuli.

Voitele vuoka ja lado perunat, sipulit ja lohet.

Heittele suolaa väliin fiiliksen mukaan.

Sekota munat ja maito ja 1 tl suolaa keskenään ja kaada lopuksi vuokaan.

Päälle voit heittää vielä vaikka sitruunapippuria.

Paista parissa sadassa asteessa niin kauan että munamaito on kokonaan jähmettyny ja perunasilput on kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 450 grammaa

Heiigi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 55g42kcal1g8.5g0.1g0.5g
Kirjolohisuikale sis.suolaa (Apetit), annos 300g23g34kcal3.5g0g2.3g0g
Sipuli (kuorittu)8.6g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Rypsiöljy 0.8g6.9kcal0g0g0.8g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen39g13kcal1.3g1.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu14g18kcal1.5g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana281g231kcal14.8g21.6g9g1.2g
Valittu annoskoko141g115kcal7.4g10.8g4.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna70g58kcal3.7g5.4g2.3g0.3g
Arvot/100g100g82kcal5.3g7.7g3.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403479