Rasvanpolttokeitto

Pese ja pilko aineet älä kuori.

tee keitto, tomaatit ja sitruunamehu viimeseksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kukkakaali 25g6kcal0.5g0.5g0.1g0.6g
Pinaatti 7.8g1kcal0.1g0g0g0.1g
Paprika keskiarvo 6.2g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)9g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g13g3.5kcal0.1g0.7g0g0.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g25g5.1kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Persilja 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana281g40kcal2g5.4g0.4g3.2g
Valittu annoskoko141g20kcal1g2.7g0.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna70g10kcal0.5g1.4g0.1g0.8g
Arvot/100g100g14kcal0.7g1.9g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421795