Kalapihvit

Sekoita korppujauhot kermaviiliin, lisää muna ja jauhettu kala.

Kalaksi sopii niin tuore kuin pakastekala jauhettuna, myös säilykekalaa on kätevä käyttää.

Lisää maustavat aineet taikinaan tai käytä sipulikeittoaineksia, joita olet hetken turvottanut vedessä.

Sekoita tasaiseksi muretaikinaksi.

Muotoile taikinasta kostutetuin käsin pyöryköitä tai pihvejä.

Kypsennä paistinpannulla tai 200-asteisen uunin keskitasolla noin 15-20 min kauniin väriseksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 11g39kcal1.1g7.9g0.1g0.6g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%28g17kcal0.9g2g0.6g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)8.9g18kcal0.4g3.1g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna (Kieku), annos 60g8.5g12kcal1.1g0g1g0g
Lohi tuoresuolattu 71g127kcal17g0g6.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana282g425kcal41g26g17g1.2g
Valittu annoskoko141g212kcal20.5g13g8.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna70g106kcal10.3g6.5g4.3g0.3g
Arvot/100g100g151kcal14.6g9.2g6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86281