Feta-jauhelihamureke

Sekoita mausteet kananmunaan ja jogurttiin.

Sekoita saatu seos sekä fetajuusto hyvin jauhelihaan.

Muotoile murekkeeksi ja paista uunissa, kunnes mureke on kypsä.

(225 astetta ja n. 35 min)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 113g249kcal19.7g0g19.1g0g
Partaäijä-jogurtti (turkkilainen)4.2g5.3kcal0.1g0.2g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 7.7g11kcal1g0g0.8g0g
Jauhelihamauste, annos 15g2.8g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Fetajuusto, Valio13g34kcal2.4g0.1g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana281g601kcal46.4g0.8g46g0g
Valittu annoskoko141g301kcal23.2g0.4g23g0g
Annoskoko puolitettuna70g150kcal11.6g0.2g11.5g0g
Arvot/100g100g214kcal16.5g0.3g16.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94923