Kalkkunakiusaus

Voitele vuoka.

Laita vuokaan kerros perunasuikaleita sekä pilkkomasi sipulit.

Lisää joukkoon myös kalkkunasuikaleet ja sekoita nämä tasaiseksi.

Lisää pinnalle Mustapekka- juustoa paloina tasiasesti.

Sitten vielä ohut kerros perunasuikaleita päälikerrokseksi.

Kaada päälle 0,5l valmistamaasi lihalientä (2 kuutiota 0,5l vettä) sekä kerma.

Laita uuniin hautumaan niin pitkäksi aikaa että neste on haihtunut.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)8.7g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi1g2.7kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 20g0kcal0g0g0g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)4.4g21kcal0.5g0.3g1.9g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl11g13kcal0.4g0.4g1.1g0g
Perunasuikale (Apetit)66g47kcal1g10.3g0.1g0g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g26g29kcal6.3g0.3g0.3g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g4.4g2.4kcal0.1g0.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana282g233kcal17g24.2g7.4g0.2g
Valittu annoskoko141g116kcal8.5g12.1g3.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna71g58kcal4.3g6.1g1.9g0.1g
Arvot/100g100g83kcal6g8.6g2.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113362