Karppipizzapohja

Rahka ja munat sekaisin, sitten kuivat sekaan.

Sotke ja levitä lusikalla ohut kerros pellille leivinpaperin päälle.

Paista uunissa n. 10 min tai enemmän tai vähemmän (en ole aikaa edes katsonut, mutta kunnes pinta on kivan ruskea).

Ota pois ja lado täytteet ja takaisin uuniin 10minuutiksi.

Tämä pysyy hyvin kasassa ja on hyvän makuinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Hetula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Pirkka)55g36kcal6.6g2.2g0.2g0g
Kananmuna kuoreton44g63kcal5.2g0g4.4g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%20g49kcal2.8g2.2g1.1g9.6g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit20g79kcal7.9g3.1g3.9g3g
Leivinjauhe 1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g0.5g0.1kcal0g0g0g0.5g
Ruokasuola jodioitu 1.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana282g457kcal45.2g15.8g19.2g26.2g
Valittu annoskoko141g229kcal22.6g7.9g9.6g13.1g
Annoskoko puolitettuna70g114kcal11.3g4g4.8g6.6g
Arvot/100g100g162kcal16.1g5.6g6.8g9.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=324188