Soijamakaroonilaatikko

-laita makaronit kiehumaan
-mittaa soijarouhe ja lisää sekaan vesi, öljy, ketsuppi sekä jauhelihamauste (tai mitä olet makaroonilaatikkoon makua tottunut laittamaan).

Lisää joukkoon myös puolet silputusta sipulista sekä valkosipuli.

-raasta porkkana ja lisää se lopun silputun sipulin joukkoon.

(halutessa turvonneen soijaroyheen voi pyöräyttää teflonpannulla ilman lisäöljyä)
-kaada makaronit siivilään ja siitä paistovuokaan.

Lisää joukkoon sipuli-porkkanaraasteseos sekä soijarouhe.

-tee munamaito 1 dl rasvatonta maitoa, 2 munaa.

Jatka seosta vedellä.

Lisää halutessa munamaitoon mustapippuria.

-Uuniin, n. puoli tuntia 200 asteessa, jotta munamaito hyytyy ja pinta saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Myo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g109g351kcal54.3g32.6g0.5g6g
Tumma makarooni (Torino)538g1883kcal86.1g344.3g14g32.3g
Kananmuna kuoreton 193g275kcal24.1g0.6g19.8g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 175g59kcal5.4g8.6g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)210g57kcal2.7g10.1g0.4g3.6g
Valkosipuli 12g13kcal1g2g0.1g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl18g158kcal0g0g17.5g0g
Ketsuppi, Felix32g28kcal0.3g6.6g0.2g0g
Jauhelihamauste, annos 15g26g0.8kcal0g0.3g0.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g88g25kcal0.5g5.2g0.2g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2800g5699kcal348.8g820.6g106.4g88.8g
Valittu annoskoko1400g2849kcal174.4g410.3g53.2g44.4g
Annoskoko puolitettuna700g1425kcal87.2g205.2g26.6g22.2g
Arvot/100g100g204kcal12.5g29.3g3.8g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=162138