Amerikkalaiset pannukakut

Yhdistä kuivat aineet kulhossa keskenään.

Sekoita toisessa kulhossa maito, kananmunat ja öljy.

Kaada seos jauhojen joukkoon.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Paista ohukaispannulla melko paksuja pannukakkuja.

Paista miedolla lämmöllä, jotta ne ehtivät kypsyä myös sisältä.

Kun pinta alkaa hyytyä, käännä pannukakut ja anna paistua vielä hetki.

Tarjoile pannukakut vaahterasiirapin tai vaalean siirapin kanssa jälkiruokana.

Voit myös halutessasi lisätä taikinaan 2 dl mustikoita, viipaloitua banaania tai omenaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Cerise
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 449g1541kcal45.8g314.5g5.4g15.7g
Sokeri 7.9g32kcal0g7.9g0g0g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.5g0g0.1g
Suola, annos 3g4.9g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 592g158kcal19.5g18.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 237g297kcal26.1g0.6g21.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl89g800kcal0g0g88.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2800g5726kcal184.8g697.8g231.4g31.6g
Valittu annoskoko1400g2863kcal92.4g348.9g115.7g15.8g
Annoskoko puolitettuna700g1432kcal46.2g174.5g57.9g7.9g
Arvot/100g100g205kcal6.6g24.9g8.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=280589