Kaura-tattarinäkkäri

Sekoita kuivat aineet, paitsi fiber husk, keskenään.

Lisää kuumennettu vesi, johon voi on sulatettu sekaan.

Lisää vikana fiber husk, sekoita nopeasti.

Kaada pellille leivinpaperille ja levitä ohueksi levyksi lusikalla vielä nopeammin.

Paista 175 ensin n. ½h.
Jaa 12:een osaan pizzaleikkurilla ja jatka paistamista vielä vartin verran.

Anna jäähtyä, erota palaset toisistaan ja säilytä avonaisessa korissa.

Näin loppu kosteus pääsee haihtumaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g168g1022kcal31.8g8.4g92.1g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale50g30kcal5g2.5g0.2g36.7g
Tattarijauho, Myllynparas117g399kcal15.2g79.1g2g6.2g
Kauralese, luomu (Myllärin luomu), annos 20g84g301kcal14.2g39.4g6.4g13.4g
Leivinjauhe 17g29kcal0.9g6.3g0g0.1g
Fiber husk (1rkl=10g)34g3.3kcal0.5g0g0.2g28.5g
Vesi837g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g94g685kcal0.9g0.9g75g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2800g4938kcal137g273.2g351.8g169.8g
Valittu annoskoko1400g2469kcal68.5g136.6g175.9g84.9g
Annoskoko puolitettuna700g1235kcal34.3g68.3g88g42.5g
Arvot/100g100g176kcal4.9g9.8g12.6g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456365