Makaroonilaatikko

Keitä makaroonit lihaliemivedessä.

Paista jauheliha ja lisää joukkoon pannulle pilkottu sipuli.

Mausta jauheliha-sipuli-seos.

Voitele vuoka juoksevalla rasvaseoksella.

Pilko vielä 1 sipuli kohtalaisen isoiksi paloiksi.

Sekoita kulhossa jauheliha, sipulipalat sekä makaroonit ja kaada seos vuokaan.

Valmista kulhossa maito-kananmuna-seos ja mausta se. Kaada munamaito laatikkoon, ja varmista että se yltää pinnalle asti.

Paista uunissa 225-250 asteessa noin 40 min uunin keskiritilällä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Norenni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 2284g7322kcal611.5g0g546.9g0g
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g2856g9994kcal365.5g1990.3g54.3g91.4g
Sipuli (kuorittu)628g170kcal8.2g30.2g1.3g10.7g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2856g942kcal94.2g139.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 1256g1792kcal157.1g3.8g128.8g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos57g411kcal0.3g0.3g45.7g0g
Lihaliemikuutio Maggi63g176kcal5.7g4.4g14.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g41615kcal2485g4337.8g1582.8g204.4g
Valittu annoskoko10000g20807kcal1242.5g2168.9g791.4g102.2g
Annoskoko puolitettuna5000g10404kcal621.3g1084.5g395.7g51.1g
Arvot/100g100g208kcal12.4g21.7g7.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237518