Bolognesekastike

Ruskista jauheliha (rypsiöljyssä) ja mausta suolalla, mustapippurilla ja yrittimausteella.

Pilko joukkoon sipuli ja valkosipuli ja lisää purkillinen tomaattimurskaa.

Lisää lihaliemikuutio ja tarpeen mukaan vettä.

Anna kastikkeen hautua miedolla lämmöllä n. puoli tuntia.

Lisää vettä mikäli neste pääsee kiehumaan pois.

Nauti esim.

spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1123 grammaa

Tristan

Tinde2 sanoi...

Ei kai nyt rasvaa voi olla 64% tästä annoksesta ??

lauantai 18.04.2009 klo 22:53

Hispidus sanoi...

Jep, lisäisi luotettavuutta jos olisi edes sinnepäin. Tosin eihän sivujen ehdot luotettavuudesta mitään maininneetkaan.

tiistai 06.07.2010 klo 22:48

AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli, tuore, silputtu20g21kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Tomaattimurska Eldorado500g100kcal6g17.5g0.5g7g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl15g38kcal1.8g0.2g3.3g0g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.4g3.8g
Rypsiöljy rainbow19g169kcal0g0g18.7g0g
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)625g1428kcal118.7g0g106.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2807g3632kcal262g63.6g258.4g22.4g
Valittu annoskoko1404g1816kcal131g31.8g129.2g11.2g
Annoskoko puolitettuna702g908kcal65.5g15.9g64.6g5.6g
Arvot/100g100g129kcal9.3g2.3g9.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=37940