Kevyt lesevehnävuokaleipä

Sekoita kuivat aineet ja lisää lämmin vesi.

Kumoa taikina oivariinilla voideltuun 1,5 litran vetoisaan vuokaan.

Anna nousta noin puoli tuntia.

Paista 200 asteessa alatasolla noin 20 min ja ylätasolla noin 15 min. Leivästä tulee noin 16 siivua.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Emppuli79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g25g89kcal11.1g9.9g1.5g0g
Vehnäjauho, sunnuntai608g2126kcal72.9g431.3g12.8g18.2g
Vesi675g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 79g180kcal10.5g12.1g3.5g29.5g
Oivariini vähärasvainen6.8g37kcal0.1g0.1g4.1g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2808g4864kcal189.2g906.8g43.8g95.4g
Valittu annoskoko1404g2432kcal94.6g453.4g21.9g47.7g
Annoskoko puolitettuna702g1216kcal47.3g226.7g11g23.9g
Arvot/100g100g173kcal6.7g32.3g1.6g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=130590