Mantelileipä Karppi

Sekoita kaikki ainekset sekaisin.

Jos haluat pehmeitä leipiä niin käytä sähkövatkainta saadaksesi kuohkean taikinan.

Käytä leivinjauheen tilalla ruokasoodaa!!!
Pyörittele pellille pieniä palloja ja taputtele ne kosteilla sormilla leipäsiksi.

Esilämmitä uuni 200 asteeseen ja paista leipiä noin 15 min tai kunnes ovat kullan ruskeita.

Taikinassa voi käyttää oman mielen mukaan erilaisia mausteita.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Hannaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g543g3259kcal130.4g35.8g293.3g0g
Kananmuna kuoreton 498g710kcal62.2g1.5g51g0g
Emmental, punaleima 17%340g984kcal115.4g0g57.7g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 23g40kcal1.2g8.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2808g9986kcal618.4g91.8g804g0.2g
Valittu annoskoko1404g4993kcal309.2g45.9g402g0.1g
Annoskoko puolitettuna702g2497kcal154.6g23g201g0.1g
Arvot/100g100g356kcal22g3.3g28.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257526