Rukiiton täysjyväleipä

Sekoita ainekset lämpimään veteen.

Vähennä jauhoja jos haluat löysän taikinan.

Anna kohota.

LEIvo leipäset käsin tai löysasta takinast voit nostella lusikalla.

Ripottele päälle hieman vehnäjauhoja ja painele mataliksi leipäsiksi.

Anna kohota.

Pistele haarukalla ja paista 225/15-20 min.

Reseptistä tulee n. 36 annosta ja yksi annos painaa n. 117 grammaa

Elisademir

Elisademir sanoi...

Jos olet allerginen rukiille, tämä voi olla mahdollisuutesi. Tosin kuidun määrä ei kovin korkealle nouse

perjantai 30.03.2012 klo 13:43

AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi467g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemeniä (Pellavainen), annos 10g50g230kcal9.9g0.5g21g13.2g
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g50g286kcal11.4g9.8g24.8g3g
Siirappi 47g141kcal0g34.6g0g0g
Hiiva, 50g17g10kcal2.2g0.2g0.1g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Kaurahiutale167g568kcal23.4g93.5g11.2g7.7g
Grahamjauho 467g1533kcal49.4g283.7g10.3g46.3g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl134g454kcal18.7g85.5g4.1g7.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2808g6443kcal230g1015.6g143g155g
Valittu annoskoko1404g3222kcal115g507.8g71.5g77.5g
Annoskoko puolitettuna702g1611kcal57.5g253.9g35.8g38.8g
Arvot/100g100g230kcal8.2g36.2g5.1g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283286