Voipapu-minestronekeitto(vege)

Mittaa n. 5 dl vettä kattilaan ja lisää ainekset sinne lukuunottamatta keitettyjä papuja.

Lohko perunat kuutioiksi, että kypsyvät nopeammin.

Lisää laakerinlehti ja hieman suolaa ja pippuria.

Keitä lähes kypsäksi hiljaisella tulella ja lisää pavut, Anna kiehua vielä n. 5 min. Maista ja mausta mieleiseksi.

Syö näkkileivän ja juuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 312 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 113g40kcal5.2g2.2g0.3g2.8g
Kukkakaali 113g27kcal2g2.5g0.3g2.6g
Organic soup vegetables (lidl) (Biotrend), annos 100g372g171kcal8.9g22.3g2.6g11.9g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Voipapu eli limanpapu, keitetty 400g (Makrobios), annos 100g169g196kcal12g33.8g1.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.5g4.7kcal0.4g0.7g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow15g38kcal1.5g1.5g2.9g0.2g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g450g158kcal7.2g31.1g0.5g6.3g
Peruna, vanha, kuorittu 113g86kcal2.1g17.5g0.2g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2808g1469kcal80g228.6g16.6g52g
Valittu annoskoko1404g735kcal40g114.3g8.3g26g
Annoskoko puolitettuna702g367kcal20g57.2g4.2g13g
Arvot/100g100g52kcal2.8g8.1g0.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339946