Riistakeitto

Paista hirvilastut voissa ja sipuli öljyssä.

Laita kattilaan ja lisää juurekset ja purjo sekä vesi.

Keitä 10 min. Lisää lihaliemi ja juusto ja keitä kunnnes se on sulanut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aallotar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 15g15kcal0.2g0.7g1.2g0.3g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl7.6g68kcal0g0g7.6g0g
Valio Koskenlaskija 250g - perinteinen sulatejuusto73g204kcal13.9g0g16.1g0g
Purjosipuli 169g39kcal3.1g4.1g0.3g3.6g
Vesi, vesijohtovesi 759g0kcal0g0g0g0g
Poronkäristysliha(Lapin liha)219g302kcal46g0g13.1g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto44g123kcal8.3g0g9.6g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl4.4g11kcal0.5g0.1g1g0g
Keittojuurekset, Rainbow117g29kcal1.1g5.6g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2814g1582kcal146.2g21g98.6g7.8g
Valittu annoskoko1407g791kcal73.1g10.5g49.3g3.9g
Annoskoko puolitettuna704g396kcal36.6g5.3g24.7g2g
Arvot/100g100g56kcal5.2g0.7g3.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198836