Jauhelihamassa,perus

Ruskista sipuli ja hauduta lihaliemessä kypsäksi, anna jäähtyä.

Lisää kerma ja korppujauhot anna turvota 15 min. Mausta jauheliha paprikalla, mustapippurilla, maustepi
ppurilla(mielesi mukaan kuten haluat) ,sekoita jatke jauhelihaan, sekoita huolella, lisää muna ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Peitä kelmulla ja anna levätä jääkaapissa 1-2 tuntia.

Ota lämpiämään 30 min ennen paistamista.

Muotoile mureke leivinpaperin avulla, paista uunissa 175 asteessa noin 45 min. Massa toimii lihapulliin ja pihveihin, jos tuntuu liian kiinteältä lisää nestettä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)107g29kcal1.4g5.1g0.2g1.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha934g1550kcal177.4g0g93.4g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl7.2g18kcal0.9g0.1g1.6g0g
Kanamuna, kuorittu (Kultamuna,hyvänolon omega), annos 60g80g111kcal10g0.2g7.8g0g
Korppujauho 40g147kcal4.2g30g0.4g2.1g
Vesi, vesijohtovesi 133g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma107g128kcal3.4g4.8g10.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2816g3966kcal394.6g80.4g228.2g7.8g
Valittu annoskoko1408g1983kcal197.3g40.2g114.1g3.9g
Annoskoko puolitettuna704g992kcal98.7g20.1g57.1g2g
Arvot/100g100g141kcal14g2.9g8.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201726