Porsaan jauhelihaa ja fetasalaattia

Kuullota pilkotut sipulit rypsiöljyssä, lisää porsaan jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta tarvittaessa ruususuolalla ja valkopippurilla.

Sekoita salaattiainekset keskenään, ja mausta tarvittaessa lautasella sitruunan mehulla, pippurilla ja (ruusu) suolalla.

Sekoita kermaviiliin valitsemaasi chilikastiketta ja mahdollisesti muita mausteita makusi mukaan.

Juomaksi sopii (sitruuna) jäävesi.

Tarjoile ja nauti!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 626 grammaa

Matiashullu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha porsaan 12%450g954kcal81g0g54g0g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Salaatti, jäävuori tuore281g28kcal3.1g2.2g0.6g2.8g
Kirsikkatomaatti, suomalainen141g28kcal0.8g5.3g0.4g2g
Kurkku 169g18kcal0.9g2.4g0.2g1.2g
Feta Patros 200 g113g268kcal18.1g0.8g21.4g0g
Paprika, punainen84g22kcal0.8g3.9g0.3g1.7g
Kermaviili Ingman 10%113g135kcal3.5g4.9g11.2g0g
Rypsiöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2817g2985kcal217.8g44.4g182g17.4g
Valittu annoskoko1409g1493kcal108.9g22.2g91g8.7g
Annoskoko puolitettuna704g746kcal54.5g11.1g45.5g4.4g
Arvot/100g100g106kcal7.7g1.6g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=240271