Makaronilaatikko

Keitä makaronit lihaliemessä n. 5 min ja kaada liemineen päivineen uunivuokaan.

Lisää ruskistettu, maustettu jauheliha.

Lisää joukkoon valkosipuliruokakerma ja sekoita.

Paista 200 asteessa n. tunti.

Erittäin mehevä ja maukas makaronilaatikko.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Kati65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g25g43kcal4.8g0g2.5g0g
Sipuli kuivattu 0.6g1.5kcal0.1g0.2g0g0.2g
Valkosipulilastu (kuivattu), annos 5g0.9g1.4kcal0.1g0.3g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Makaroni, keitetty, suolaton 25g25kcal0.8g5g0.1g0.3g
Lihaliemikuutio Maggi1.4g3.9kcal0.1g0.1g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Creme bonjour valkosipuli ruokakerma (Unilever finland oy), annos 200g25g43kcal0.6g1.5g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana282g235kcal13g14.6g13.4g1.2g
Valittu annoskoko141g118kcal6.5g7.3g6.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna71g59kcal3.3g3.7g3.4g0.3g
Arvot/100g100g84kcal4.6g5.2g4.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260659