Wasabi-tuorejuustosilakat

1. sekoita juusto ja wasabitahna keskenään
2. silakkafileet nahkapuoli alaspäin alustalle
3. suolaa ja tahnaa fileele, käännä file kalannäköiseksi
4. rasvaa matala uunivuoka ja lado kalat siihen (päälle korppujauhoa)
5. 200-asteisessa uunissa 20min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 100g144kcal16g0g8.9g0g
Wasabitahna (Yutaka), annos 2g7.2g21kcal0.2g3.8g0.5g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton33g53kcal2.7g1.3g4.3g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana282g435kcal37.8g10.2g27.4g0g
Valittu annoskoko141g218kcal18.9g5.1g13.7g0g
Annoskoko puolitettuna71g109kcal9.5g2.6g6.9g0g
Arvot/100g100g154kcal13.4g3.6g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389484