Ulla äidin parempi lihakastike

Käristä lihat ja sipulisilppu voissa.

Lisää soijakastike ja keitä se kokoon.

Lisää vesi (niin että lihat peittyvät) ja anna hautua miedolla lämmöllä, Mitä pidempään, sen parempi.

Itse tähtään 2-3 tunnin haudutusaikaan.

Lopuksi suurusta maizenalla, keitä n. 10 min ja valmista on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Teidi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naturel naudanlihasuikale (Pirkka), annos 100g56g74kcal11.8g0g2.8g0g
Sipulikuutiot Apetit21g5.5kcal0.3g1g0g0g
Maizena maissitärkkelys6.3g22kcal0.1g5.5g0g0g
Voi 1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Soijakastike less salt (Kikkoman)14g12kcal1.3g1.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 42g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana282g247kcal27g16g7.8g0g
Valittu annoskoko141g124kcal13.5g8g3.9g0g
Annoskoko puolitettuna71g62kcal6.8g4g2g0g
Arvot/100g100g88kcal9.6g5.7g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117110