Juustoinen pekoni-kanarulla (Karpin keittokirja)

Nuiji leikkeitä ja levitä tuorejuusto.

Kääri rullalle ja pekonit ympärille.

Paista 50 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin ohutleike (Rainbow), annos 100g108g102kcal21.5g0g1.8g0g
Tuorejuusto, savuporo (Creme bonjour), annos 25g13g33kcal0.4g0.6g3.4g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]21g72kcal2.6g0g7.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana283g413kcal49g1.2g26.2g0g
Valittu annoskoko141g206kcal24.5g0.6g13.1g0g
Annoskoko puolitettuna71g103kcal12.3g0.3g6.6g0g
Arvot/100g100g146kcal17.3g0.4g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358270