Goleslaw

Raasta porkkana ja kaali,
sekoita kastikkeen aineet ja lisää raasteeseen, anna tekeytyä muutama tunti.

Hunajan voi korvata sokerilla, vaihtelua saa lisäämällä valkosipulia, ruohosipulia, sipulinvarsia, persiljaa jne.

Kannattaa tehdä kerralla iso annos, säilyy hyvin jääkaapissa useita päiviä ja vain paranee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Kariina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 42g14kcal0.3g2.3g0.1g1.1g
Kaali, valkokaali42g8.8kcal0.5g1.4g0.1g0.9g
Sipuli (kuorittu)11g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g3.1g0.6kcal0g0.2g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl1g1.5kcal0g0.1g0.1g0g
Hunaja 1.5g4.8kcal0g1.2g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Majoneesi rasvaton 20g11kcal0.2g2.5g0g0g
Hapukoor 10% (Alma), annos 30g21g25kcal0.6g0.8g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana283g136kcal3.4g18g4.8g4.4g
Valittu annoskoko141g68kcal1.7g9g2.4g2.2g
Annoskoko puolitettuna71g34kcal0.9g4.5g1.2g1.1g
Arvot/100g100g48kcal1.2g6.4g1.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444316