Parsakaalikeitto

Lisää pilkotut kasvikset kiehuvaan liemeen.

Keitä 15 - 20 min. Lisää maito.

Soseuta ja nauti reilun raejuusto satsin kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 44g15kcal2g0.9g0.1g1.1g
Sipuli 7.3g2.2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g8.7g5.2kcal0.1g1.1g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g1.5g3.5kcal0.1g0.6g0.1g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 7.3g3.3kcal0.2g0.3g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 73g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana283g59kcal5g6.4g0.6g2.6g
Valittu annoskoko141g30kcal2.5g3.2g0.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna71g15kcal1.3g1.6g0.2g0.7g
Arvot/100g100g21kcal1.8g2.3g0.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363122