Rukinenpizzapohja + kebab + ananas

Sekoita jauhot ja kuivahiiva ja lisää vesi sekä suola ja sokeri.

Vaivaa hieman ja lisää öljy.

Vaivaa n. 10 minuuttia ja anna kohota 30min.

Lämmitä uuni 250 asteeseen ja levitä pohja uunipellille käsin.

Täytteeksi puolet tomaattimurskapurkista, puolet pizzajuusto- sekä kebablastupussista sekä purkki ananasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Jujupe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolikarkea vehnäjauho, Pirkka34g118kcal4.4g23g0.1g1.3g
Ruisjauho Pirkka10g31kcal1g6.1g0.2g1.5g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g0.8g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)25g7.5kcal0.3g1g0.1g0.1g
Kebablastu 300g, pouttu19g47kcal2.8g0.9g3.6g0.2g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g18g11kcal0.1g2.6g0g0.2g
Pizzajuusto, valio9g32kcal2.3g0g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana283g513kcal21.8g67.2g15.4g6.6g
Valittu annoskoko142g257kcal10.9g33.6g7.7g3.3g
Annoskoko puolitettuna71g128kcal5.5g16.8g3.9g1.7g
Arvot/100g100g181kcal7.7g23.7g5.4g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=398029