Kesänmansikkakakku

Mukillinen jokaista :
munia
vehnäjauhoja
sokeria

sekoita munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, lisää vehnäjauhot lopuksi ja sekoita kevyesti.

Uuni n. 225 n. 15-20min

Vatkaa vispikerma ja halutessa voit maustaa sokerilla.

Tee puolet vadelmista/mansikoista soseeksi ja kostuta sillä kakku.

Päälle kerma ja koristeeksi loput marjat.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.8g0.1g3.1g0g
Sokeri 21g87kcal0g21.3g0g0g
Vehnäjauho, Pouta Luomu12g42kcal1.4g8.3g0.2g0g
Vadelma 55g23kcal0.5g2.2g0.4g2g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl22g79kcal0.4g0.6g8.3g0g
Sokeri 1.3g5.3kcal0g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana284g559kcal12.2g67.6g24g4g
Valittu annoskoko142g279kcal6.1g33.8g12g2g
Annoskoko puolitettuna71g140kcal3.1g16.9g6g1g
Arvot/100g100g197kcal4.3g23.8g8.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186846