Täytekakku by Kiia

Pohja: Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää kuivat aineet.

Paista uunissa 200 astetta 30 min. Halkaise 3: osaan.

Kostuta ananasmehulla.

Laita ensimmäiseen kerrokseen murskattuja banaaneja ja kermavaahto.

Toiseen välikköön pilkottua ananasta ja kermavaahto.

Kuorruta komeus vielä suklaakermavaahdolla, mansikoilla ja suklaarouheella.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 17g24kcal2.1g0g1.7g0g
Sokeri 13g52kcal0g12.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.5g29kcal0.9g6g0.1g0.3g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.8g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0.2g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valio kevytvispi 20% (100 g)11g23kcal0.3g0.4g2.3g0g
Vaahtoutuva suklaakerma (Valio), annos 250g19g66kcal0.4g1.5g6.6g0g
Mansikka 17g7.7kcal0.1g1.4g0g0.3g
Banaani, kuorittu 23g20kcal0.2g4.1g0.1g0.4g
Ananaspaloja ananasmehussa, Rainbow, prk mehuineen34g20kcal0.1g4.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana284g488kcal8.4g62g22g2.4g
Valittu annoskoko142g244kcal4.2g31g11g1.2g
Annoskoko puolitettuna71g122kcal2.1g15.5g5.5g0.6g
Arvot/100g100g172kcal3g21.8g7.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=292705