Muikkupata

500 g Muikkua (raaka)
250 g savupekonia (paistettu/raaka)
100 g sipulia (kuorittu)
1dl Valkoviiniä (kuiva)
18 g suolaa (ohjeessa, mutta oman maun mukaan)
noin 6 g mustapippuria.

Elikäs.

Ensin vuoalle pohjalle muikkua ja suolaa, väliin savupekonia ja sipulia.

Tätä niin kauan, kunnes tavara loppuu.

Tämän jälkeen valkoviiniä kivasti ja mustapippuria.

Uuniin noin 175 asteeseen, tunniksi.

Jos kala vaikuttaa vielä vähän raa'alta, niin kauemmin.

Seurailla kannattaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Paulatha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muikku järvi 73g78kcal13.9g0g2.5g0g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g36g110kcal6.9g0.2g9.1g0g
Sipuli (kuorittu)15g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkoviini kuiva 15g10kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.9g2.4kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana284g409kcal42.2g2.6g23.2g0.8g
Valittu annoskoko142g205kcal21.1g1.3g11.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna71g102kcal10.6g0.7g5.8g0.2g
Arvot/100g100g144kcal14.9g0.9g8.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293794