RukiisetSitruunamuikut

*Lado muikut työpöydälle ja sirota pinnalle suolaa, valkopippuria myllystä ja levitä tillisilppua.

*Lado muikut limittäin voideltuun matalaan uunivuokaan.

*Kaada päälle sitruunanmehu ja anna maustua jonkin aikaa viileässä.

*Sekoita sitruunan kuoriraaste kerman joukkoon ja kaada kalojen päälle.

Levitä päälle ruiskorppujauho tai jauhettua hapankorppujauhetta.

*Kypsennä uunissa 175 -asteessa 30-40 minuuttia.

Alkuperäinenohje Ruokamaailma / Yhteishyvä

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tammitytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muikku järvi 78g84kcal14.9g0g2.7g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Tilli, tuore 16g4.7kcal0.6g0.1g0.1g0.3g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 7.8g1.7kcal0g0.1g0g0g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 31g51kcal0.8g0.8g4.7g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g7.8g21kcal0.7g4g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana284g327kcal34g10.2g15.2g2.8g
Valittu annoskoko142g163kcal17g5.1g7.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna71g82kcal8.5g2.6g3.8g0.7g
Arvot/100g100g115kcal12g3.6g5.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428489