Wasabi-tuorejuustosilakat

1. sekoita juusto ja wasabitahna keskenään
2. silakkafileet nahkapuoli alaspäin alustalle
3. suolaa ja tahnaa fileele, käännä file kalannäköiseksi
4. rasvaa matala uunivuoka ja lado kalat siihen (päälle korppujauhoa)
5. 200-asteisessa uunissa 20min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 1000g1437kcal160g0g89g0g
Wasabitahna (Yutaka), annos 2g72g205kcal1.9g38g5g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton333g533kcal26.7g13.3g43.3g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2820g4351kcal377.2g102.6g274.6g0g
Valittu annoskoko1410g2175kcal188.6g51.3g137.3g0g
Annoskoko puolitettuna705g1088kcal94.3g25.7g68.7g0g
Arvot/100g100g154kcal13.4g3.6g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389484