VAniljakiisseli

Riko kanamunan rakenne ja sekoita siihen maitotilkkaanliuoitetut perunajauhot.

Sekoita joukkoon loputkin ainekset.

Lämmitä liedellä kiehumispisteeseen koko ajan hämmentäen, ja nosta pois levyltä kun ensimmäiset kuplat ovat nousseet pintaan.

Tarjoile jäähtyneenä.

Kuoren syntymisen estät ripottelemalla päälle hieman sokeria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Jerkku69
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt1199g551kcal38.4g57.5g18g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 45g151kcal0g36.7g0g0.6g
Sokeri 36g146kcal0g35.9g0g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g6.7g22kcal0.5g3.6g0.5g0.2g
Kanamuna,raaka (Kultamuna), annos 55g124g176kcal15.5g0.4g12.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2820g2091kcal108.8g268.2g62.4g1.6g
Valittu annoskoko1410g1045kcal54.4g134.1g31.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna705g523kcal27.2g67.1g15.6g0.4g
Arvot/100g100g74kcal3.9g9.5g2.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382302